Kommentare til Pølsehorn 02

se opskriften her

May a  -  2019-02-05 20:15:43
Kan de fryses ?

Anette  -  2018-03-11 18:41:10
Lækker dej at arbejde med,og så smager de bare godt😊👍

Susannemarie  -  2016-11-24 12:38:59
Lækker dej at arbejde med og selvom mine 4 klumper ikke vejede mere end 216/17 så fik jeg snildt 32 pølsehorn . Og rigtig dejligt at det ikke drukner i dej .

Thea  -  2015-10-26 07:55:52
super opskrift

Thea  -  2015-10-23 18:34:40
super opskrift

AJ  -  2013-04-12 15:48:03
Dejen er virkelig god at arbejde og de smager virkelig godt specielt med ketchup i.

Sanne Klit  -  2013-03-11 13:47:05
Jeg har brugt denne opskrift mange gang, den er bare rigtig god. Har prøvet at lave dem firkantet med låg på, penslet dem med ketchup inden i og æg på låget, hvorefter de fik sesam og timian ovenpå, det gjore dem super skønne. Tak for en super dejlig påskrift

Carina B.  -  2013-02-14 00:47:02
Så blev opskriften prøvet her også. Jeg havde kun kærnemælk i køleskabet og det blev de super lækre af. Halvdelen blev smurt i sennep, hvilket er en succes herhjemme og så pensler jeg al mit bagværk i kaffe. Det giver en flot gylden farve.

chana  -  2012-11-22 20:34:29
jeg synes opskriften er lidt god men man behøver ikke Wienerpølse (bayersk pølse man kan også bruge kylling pølse

Mette  -  2012-10-28 15:34:20
Super gode, og lækre i madpakken :)

tina  -  2012-08-13 14:11:48
de er bare de bedste :-)

Philip Pedersson  -  2012-08-09 15:09:58
Lavede dem med mælk, hvilket resulterede i en meget god dej, men da jeg skulle rulle dem sneg jeg også lidt revet mozzarella ost med i, det gjorde dem endnu bedre efter min smag :)

IL Joon Jørgensen  -  2012-03-08 23:34:42
De e bare skide gode. lavede den med mælk i stedet for vand... super opskrift.. hilsen en rigtig madkender :D

18-02-2012  -  2012-02-18 11:50:50
De er blevet taget godt imod her hjemme.. Dejen er fantastisk nem at have med at gøre.

Jesper T  -  2012-02-06 14:43:28
En nem dej, og god at styre 100 % :) Venter på resultatet! :D

anita  -  2012-01-14 13:52:42
rigtig god opskrift, fik meget ros for dem... desuden er de super lækre og nemme at lave... nu hvor jeg har prøvet opskriften af, går jeg i gang med en kæmpe portion, så de forhåbentlig holder mere end 3 dage den her gang ;)

Nadja  -  2011-09-28 19:29:08
Fantastiske opskrift! Nemt og smager rigtigt godt! :) Takker :)

Maria Pedersem  -  2011-02-11 16:19:32
Super nem opskrift, jeg har minimeret smør, og puttet en masse lækre kerner, og grovmel i. De er super gode, og på den måde mere "sunde" :)

  -  2011-02-05 14:51:28
uhhmm elsker pølsehorn og denne hjemme side er bar super!!:P

anette  -  2011-01-27 14:18:54
mmmuuu har lige lavet dem. de første blev lidt brænt men det gør ikke noget. de er super gode :D

Anne  -  2010-12-16 20:17:49
Super god opskrift husk at bruge varmluft og så sænk tempereturen til 175 grader så bliver de bare så bløde og lækre. mums!

mette  -  2010-08-29 11:41:48
De er virkelig gode. Ungerne elsker dem..

ChristianP  -  2010-08-07 13:43:10
Nåja, mht. antal. Jeg havde lidt flere pølser, så jeg lagde en trediedel oveni (4dl mælk, 666g mel) og fik: 48 pølsehorn!! 250g til 8 viste sig at være lige i overkanten, hvis man ruller tyndt ud.

ChristianP  -  2010-08-07 13:28:19
Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen.

ChristianP  -  2010-08-07 10:21:41
Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen.

Helene   -  2010-06-20 15:31:50
Jeg er ening Hanne den er al for fed! 100 gr margarine, og det sætter sig!

  -  2010-06-19 15:23:06
den er bare super god! love it <3

Hanne jørgensen  -  2010-06-14 12:27:56
Jeg synes ikke i kan være bekendt, at sætte denne her opskrift ind på nettet. :O

Palle  -  2010-05-11 17:56:43
Nam Nam... Kan ikke stoppe med at spise dem.

  -  2010-04-20 18:05:36
DET HÆNGER OVERHOVEDET IKKE SAMMEN!! Dejen deles i 4 lige store klumper (ca. 250 g. pr klump) som underdeles i 8 dele, rulles ud og pølsen lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen.

Friis  -  2010-04-13 16:26:43
Helt igennem fantastisk opskrift! Den er super nem, og nu har jeg efterhånden bagt dem her en hel del gange, og de pølsehorn er bare gode! rigtig godt!

Jes  -  2010-03-16 20:19:35
De er nemme og rigtige gode.. jeg får dog kun til 16 halve pølser ud af en portion til 32, men gode er de :-)

Familien Larsen  -  2010-02-03 16:46:03
SUPER god opskrift - SUPER gode pølsehorn. Tak for det

  -  2010-01-21 17:24:50
Med god vilje er der dej til 16 meget små pølsehorn

Sascha  -  2009-12-28 11:53:26
De er meget lækre

mig  -  2009-11-07 23:21:52
kom ketchup i sammen med pølsen inden bagning bliver sååååå LÆKKER

Gitte  -  2009-10-05 10:03:26
Rigtig nem opskrift. Men gav dem også 20 min istedet for 15 min. Ellers rigtig goé.

Kokken Frederikke  -  2009-08-29 17:46:11
Gennemgik alle min mors opskrifter efter en Pølsehornsopskrift uden held. Så krydser fingre for denne her. Har ikke prøvet at lave dem før. Men i følge alle jeres kommemtarer vil det ikke blive noget problem.

mesteren  -  2009-06-09 20:11:18
jeg fik kun 20 men de smager godt

camilla  -  2009-02-07 08:29:58
jeg brugte 150 g rugmel og resten hvedemel, men slet ikke i næreden af 500 g i alt! så lod jeg dem hæve første gang 30 min, inden heg rullede dejen ud. Hvor er de bare super gode!!!!!! så luftige og lækre! dem skal jeg klart bage igen!

kasper  -  2008-11-25 15:25:21
det er nok da bedste pølsehorn i hele verdenen.<'3

Tina  -  2008-10-12 11:54:08
Der står ikke 250 g mel nogen steder, men 500 g mel.

sandra  -  2008-09-17 15:15:17
jeg bruger gerne smør i i stedet for magarine her bliver pølserne delt halve over, og så giver det ca 30pølsehorn hver gang. jeg bruger ca 400gr mel hver gang 250gr er alt for lidt.

Malene  -  2008-09-14 10:24:24
meget god opskrift.

martin leander  -  2008-08-04 16:00:30
den er den bedste opskrift der er lige pt. superdej. mine børn vil ikke bage andet efter de har smagt de her pølsehorn. mvh. fam. leander

Akselsen  -  2008-07-28 06:32:07
Dejen og pølsehornene kan fryses uden det skader kvaliteten. De er nogen gode pølehorn og man kan slet ikke lade være med at spise dem lige når de er kommet ud af ovnen.

michelle  -  2008-04-07 18:38:26
det er en rigtig god opskrift er i gang med at bage pølsehorn for 25. gang og jeg har brugt den her hver gang den er mega god prøv den og du vil ikk fortryde det!!!og det smager mega godt

kamilla  -  2008-02-24 15:40:48
mmmmmmmmmmmmmmmm......... hvor smager det godt. de er lette at lave. de er børne venlige............... og det smager godt når man drysser groft salt på inden de bliver bagt. men det smager kanon.... tak for opskriften.......

louise p  -  2008-02-20 15:33:47
super dej, den er bare så nem at arbejde med. har endnu ikke smagt dem, (de er i ovnen lige nu) men håber på et godt resultat! :)

Bellisvej  -  2008-02-03 19:01:46
Super dej! Brug evt resten til boller

Odin  -  2007-09-19 15:55:19
Meget dilikat. Men pølsehorn er jo en dilikatese som kun de gamle kan foreføre

Karina  -  2007-08-08 20:32:22
Fantastisk opskrift. Dejen er virkelig lækker

Pernille - Vejle  -  2007-07-18 15:58:55
Hej, 500 gram mel er alt for meget. Jeg har lavet pølsehornene og kun brugt 250 g og det var mere end rigeligt.

Gitte  -  2007-06-16 20:20:57
De er bare skide gode.... der var stor jubel... desværre skulle jeg have bagt en potion mere for de blev revet væk .

Josephine  -  2007-06-03 16:09:46
Kom til at delen pølsen i 4 stykker, stedet for 3 - ups :P .. men virkelig lækre er de <,3

Tina Lea Carina Nielsen & Maria de Lasson  -  2007-04-10 17:37:33
Nam nam - rigtig god opskrift.. Kan stærkt anbefales..

Stine  -  2007-03-30 14:16:48
Der bliver 32 pølsehorn fordi dejen først deles i 4 og så i otte. Jeg undrede mig også i starten :o)

jørgen  -  2007-03-14 12:05:50
De er rigtig gode

CV  -  2007-03-05 19:27:44
Er der nogen der har prøvet at bruge smør istedet for margarine?-Havde tænkt mig at give det et forsøg. For at gøre dem en smule fedtfattige.

Toft.  -  2007-03-03 12:04:33
Super lækker dej at arbejde med, og ingen klister på bord og hænder(hvilket jeg HADER!!) De er i ovnen nu, vi håber de blir goe:-)

edith  -  2007-03-02 17:54:07
Det er en fantastisk opskrift. Jeg bager dem hvergang vi har arrangement for børnene på mit arbejde. De er vilde med dem.

Maja Dahl  -  2007-01-28 09:07:23
De smager utrolig godt og er utrolige nemme og lave. Kan varmt anbefales

Melancolie  -  2006-12-01 14:03:41
Rigtig god opskrift for en nybegynder som mig, kan klart anbefales... Dog har jeg aldrig fundet ud af hvorfor 11 pølser giver 32 pølsehorn :)

Lillian  -  2005-01-01 01:01:01
Der skulle mere mel i, jeg brugte 600 g.

t...  -  2005-01-01 01:01:01
dejen klistre og er mørk behøved ikke 50g bare 25 er nok... smagte godt nok..

Véronique  -  2005-01-01 01:01:01
Lækkert! Super nemt at lave, helst med mælk!!

sandra  -  2005-01-01 01:01:01
super læker bruger dem meget til børnenes fødselsdag evt til at tage med i børnehaven i stedet for slik og is, og de elsker dem, og det er noget mere sundt end slik og is. PRØV DET næste gang dit barn har fødselsdag

line  -  2005-01-01 01:01:01
jeg gav dem 20min i stedet for 15. så blev de rigtig gode. og dejen ja, den var god at bruge..

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Start med at smelte fedtstoffet, bland det så med mælken før du smuldre gæren i.

lars  -  2005-01-01 01:01:01
Meget gode pølsehorn...:P

michala  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode... dejen var rigtig god at have med at gøre og så smagte de virkelig godt.. mine sku dog ha lidt mere end et kvarter

Janni  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift. Dejen var rigtig let og arbejde med. Jeg valgte st bruge kyllingpølser for at gøre dem fedt fattigt!

Alex  -  2005-01-01 01:01:01
Man skal være forberedt på at de bliver rimelig store I ovnen hehe..

Annika  -  2005-01-01 01:01:01
De var bare super gode, tror snart jeg skal lave dem igen :o)

jennifer  -  2005-01-01 01:01:01
forhæv dejen i 30min et lunt sted. slå dejen ned og det den i 8 stykker, man får mange fler pølsehorn på den måde.

Pernille  -  2005-01-01 01:01:01
Mine børn er vilde med dem, de blev spist med det samme.

Alex  -  2005-01-01 01:01:01
God opskrift.. andet er der ikke at sigen om den.

Janni  -  2005-01-01 01:01:01
Det er en meget nem dej at arbejde med. Jeg bruger altid elmixer med dejkroge, og så hænderne til allersidst. Jeg bruger 1 dl. creme fraise i stedet for 1 dl. vand, det gør dejen lidt mere smidig.

Birthe  -  2005-01-01 01:01:01
De er også rigtig godet lavet på halv mælk og vand og børn kan selv lave dem da dejen er meget lind og ikke er fedte

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
De smagte RIGTIGT godt!

Christina Nielsen  -  2005-01-01 01:01:01
mmm. rigtigt gode pølsehorn når dejen laves med mælk. man kan evt pensle hornene med mæl i stedet for æg.

Line  -  2005-01-01 01:01:01
Man kan sagtens bruge 50 g margarine i stedet for 100 g. Smager i øvrigt rigtig godt!

AD  -  2005-01-01 01:01:01
Man kan drysse hornene med lidt groft salt inden bagningen- det gør dem ikke ringere.

Fam.Bergmann  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift! Lad bare børnene være med til at lave dem, dejen er nem at arbejde med og klistrer ikke.

Bo Frølner  -  2005-01-01 01:01:01
jeg har været ganske godt tilfreds med denne opskrift som skal have meget ros fra mig og min farmilie